2020. 20 jaar Dierenartsen praktijk Breukelen…. en toen was er Corona

29 mei 2020

Lieve mensen,

De laatste tijd zien we dat de maatregelen rondom de corona aan het versoepelen zijn. Gelukkig, want zowel mens als dier snakken naar de ruimte. Ook wij hebben als praktijk de nodige maatregelen moeten nemen om te kunnen voldoen aan de hygiëne richtlijnen. En wat zijn we trots dat ook jullie, onze klanten, mee bewegen met de 1,5 meter praktijk. Zonder dat zou het niet lukken.

Ook wij proberen te versoepelen waar mogelijk, maar om de 1,5 meter te realiseren, kunnen we slechts beperkte aantallen mensen in de praktijk toelaten. Mede hierdoor is onze open dag, die wij zoals jullie weten, elke 5 jaar in juni vieren, voorlopig uitgesteld. Daar balen we enorm van, want wat hadden we ons verheugd om samen met jullie terug te blikken en zo ons 20 jarige feestje te vieren.

20 jaar? Ja echt! Al weer 20 jaar zit de praktijk in het voormalige bankgebouw. Eerst met dierenarts Annemarie aan het roer en tegenwoordig met Camille. En natuurlijk het vertrouwde team, Barry, Claudia, Froukje, Jasmijn en Miranda.

Dat feestje nu dus even niet, maar we blijven vooruitkijken en zodra het weer te doen is, zullen we zeker bij ons 20 jarig bestaan stil staan!