Onze werkwijze

Uw huisdier is uw beste vriend. Daarom wilt u de beste kwalitatieve, diergeneeskundige zorg, voldoende tijd en aandacht tijdens het consult én een eerlijk advies op maat over de gezondheid van uw huisdier. Dat begrijpen wij maar al te goed!

Met dieren bezig zijn, dieren beter maken en ze verzorgen vinden wij het fijnste wat er is en dat doen wij elke dag met veel plezier. Wij streven naar een professionele, ontspannen en diervriendelijke manier van werken. Uw huisdier is bij ons dan ook in goede handen!

Voldoende tijd en aandacht tijdens elk consult

Een bezoek aan een van onze dierenartsen Camille, Claudia of Suzanne vindt altijd op afspraak plaats, zodat er voldoende tijd voor een consult is en u en uw huisdier de gewenste persoonlijke aandacht krijgen. En lukt het een keer niet om naar de praktijk te komen, dan komt de dierenarts gewoon naar u toe om uw geliefde viervoeter aan huis te onderzoeken, of te vaccineren en de juiste dierenzorg bij u thuis te geven.

Voldoende tijd en aandacht voor iedereen

Iedereen is altijd welkom op onze praktijk

Heeft u een vraag? Kom dan gerust langs bij onze praktijk! Wij vinden het erg belangrijk dat u en uw huisdier zich thuis voelen bij ons. U mag dan ook altijd tussendoor bij ons langskomen om uw vraag te stellen, om advies te vragen over uw huisdier of om uw huisdier even te wegen. Voor uw huisdier hebben onze dierenarts assistentes vast iets lekkers klaar liggen.

Eerlijk & advies op maat

Geen huisdier is hetzelfde. Bovendien heeft elke levensfase van uw huisdier verschillende aandachtspunten. Daarom leveren wij diergeneeskundige zorg op op maat voor uw huisdier en geven we altijd eerlijk en vooral persoonlijk advies, afgestemd op uw huisdier én op uw wensen.

Persoonlijke band met huisdieren en hun eigenaren

Persoonlijk contact met de klant en zijn huisdier zijn erg belangrijk bij Dierenartsenpraktijk BreukelenVan het eerste adviesgesprek over de aanschaf van een huisdier, de jaarlijkse gezondheidscontroles en vaccinaties, de preventieve zorg en de verschillende behandelingen tot het begeleiden bij het laatste afscheid van een dier.

Met veel huisdieren en hun eigenaren die onze praktijk bezoeken, maken we veel persoonlijke hoogte- en dieptepunten mee, waardoor onze band vaak hecht en persoonlijk is.

 

Kwalitatieve diergeneeskundige zorg

Wij zijn een kleinschalige, maar professionele, goed uitgeruste dierenartsenpraktijk met moderne, geavanceerde apparatuur en gebruiken alleen medicijnen, vlooienmiddelen en diervoeding van hoge kwaliteit. Ons hechte en deskundige team van dierenartsen en assistentes volgt regelmatig met veel plezier bijscholingscursussen en kennis-uitwisselingsprojecten. Zo houden wij de kwaliteit van onze dierenzorg- en dienstverlening op peil.

Samenwerking met specialisten

Wij werken nauw samen met verschillende specialisten in grotere medische dierenziekenhuizen. Net zoals een huisarts samenwerkt met specialisten in een ziekenhuis, doen wij dat ook. Indien noodzakelijk of gewenst, kunnen wij u doorverwijzen naar verschillende diergeneeskundige specialisten op allerlei vakgebieden, zoals bijv. een oogarts, dermatoloog, een orthopeed en een chirurg. Wij werken o.a. samen met de Specialistische Dierenkliniek Utrecht (SDU), Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam (MCD) en de Universiteitskliniek voor gezelschapsdieren (UKG).