Team

Het team van Dierenartsenpraktijk Breukelen bestaat uit dierenarts Camille Voorneveld, dierenarts Claudia Melman en de assistentes Barry, Froukje, Miranda en Jasmijn.

Onze dierenartsen

Camille Dierenarts en praktijkeigenaar

Ik ben Camille Voorneveld, dierenarts sinds 2001 en praktijkeigenaar sinds 2015. Mijn speciale interesse ligt bij de tandheelkunde. Veel dieren lopen onopgemerkt met pijn en ontstekingsklachten vanuit een slecht gebit. Na een gebitsbehandeling zijn deze dieren vaak veel fitter en vrolijker! Ook sta ik graag in de operatiekamer. Het is een mooie uitdaging om de operatie zo uit te voeren, dat de patiënt weer zo vlot mogelijk is hersteld. Dat ik mijn werk kan doen met een team fantastische collega's maakt het werkplezier compleet. Met zijn allen vormen wij graag de "veilige haven" als het gaat om de zorg voor uw geliefde huisdier! Ik woon met veel plezier in het landelijke Nieuwer ter Aa, samen met mijn man Alvin, dochters Claire en Emily, kater Keessie en cavia’s Choco en Droppie. Een gezellige pup als nieuwe huisgenoot staat nog op ons wensenlijstje…

Claudia Dierenarts

Mijn naam is Claudia Melman. Al vanaf jongs af aan had ik veel dieren om mij heen. In 2003 ben ik afgestudeerd. Na 7 jaar in Amsterdam gewerkt te hebben, werk ik nu alweer een aantal jaren met veel plezier in Breukelen. Het is een mooie praktijk met prachtige mensen om mee te werken! Elke dag is anders, je weet 's morgens nooit met welke verhalen je 's avonds thuis komt. Vooral interne geneeskunde, dermatologie en oogheelkunde vind ik interessante vakgebieden. Samen met mijn vriend Mark en zonen Thijmen en Jurren wonen wij al jaren in het gezellige Breukelen. Onze kat Nero hoort er natuurlijk ook bij, hij ligt het liefst de hele dag op zijn troon voor het raam te slapen. Hoewel deze oude man ook nog speelse bokkensprongen kan maken! Tot ziens op de praktijk!

Onze dierenartsassistentes

Belt u naar onze praktijk? Grote kans dat u een van onderstaande, ervaren dierenartsassistentes aan de telefoon krijgt. Zij vormen de onmisbare schakel in het team van Dierenartsenpraktijk Breukelen en staan altijd voor u klaar voor een luisterend oor, een goed advies en uiteraard met een lekker snackje of liefdevolle aai voor uw huisdier.

Barry Assistente

Mijn naam is Barry (officieel Barbara) van der Linden en ik ben geboren in 1968, ik ben dus .........(reken maar uit). Ik heb twee honden: Ushi, een Jack Russell Terriër, Krâska een teckel, Loes een lieve poes en rond het huis lopen er nog wat kippen en 2 Indische loopeenden. Binnen het werk in de dierenartsenpraktijk ligt mijn interesse en specialisatie vooral bij de senioren huisdieren en de gebitsbehandelingen. Het allerleukste van mijn werk vind ik dat je nooit weet hoe de dag gaat verlopen, iedere dag is weer een verrassing! Ik roep altijd: 'het is een cadeautje om hier te mogen werken'; en dat hoop ik nog lang te mogen doen!

Miranda Assistente

Mijn naam is Miranda Versnel en ben geboren in 1985. Ik woon samen met man en dochter in Maarssenbroek. Bij ons woont een witte ondeugende kat Snowy en een Baardagaam genaamd Dino. Snowy vind Dino natuurlijk erg interessant, maar andersom ook hoor! Ik vind het leuk om met alle diersoorten te mogen werken, maar mijn hart en interesse liggen vooral bij de katten, omdat ze een lekker eigen willetje hebben. Ik heb mij de laatste jaren dan ook gespecialiseerd in de katten en sta graag voor u klaar om advies te geven. Sinds 2008 ben ik werkzaam in deze gezellige praktijk! Vanaf de eerste werkdag voelde ik me hier al helemaal thuis en werk ik met heel veel plezier samen met mijn collega's.

Froukje Assistente

Mijn naam is Froukje Ligthart en ik ben geboren in 1985. Ik woon samen met mijn gezin en hond Ches en kat Loes in Nigtevecht. Ches is een Chesapeake Bay Retriever. Ze is een groot liefhebber van zwemmen. Loes is een echte jager en vangt regelmatig een muis. Zij is als zwerfkitten bij de praktijk binnen gebracht. Sinds 2006 werk ik met veel plezier bij dierenartsenpraktijk Breukelen. Het is geweldig om in het werk mens en dier zo te kunnen combineren. Wat het werk nog mooier maakt is dat ik dit samen mag doen met een gezellig en enthousiast team! Mijn interesse gaat uit naar voeding voor de hond en kat. Het is mooi om te zien wat de juiste voeding voor een dier kan doen. Ik adviseer u graag over passende voeding voor uw huisdier.

Jasmijn Assistente

Mijn naam is Jasmijn ter Stege en ik werk sinds december 2018 hier in de praktijk als dierenartsassistente. Thuis heb ik twee dierenvriendjes rond lopen, een shih tzu genaamd Odie en een Labradoodle genaamd Muck. Naast mijn werk bij Dierenartsenpraktijk Breukelen, ga ik graag volleyballen en dansen. Met veel plezier ga ik elke werkdag naar de praktijk toe en help ik iedereen graag. Ik kijk er naar uit om u met uw dierenvriend te ontmoeten.

Stagiaires

Regelmatig zult u een stagiair(e) bij ons in de praktijk zien. De stagiaires die bij ons werken, worden altijd begeleid door een van onze vaste dierenartsen en/of assistentes.

Wij zijn een erkend stagebedrijf en zijn geregistreerd bij Aequor; een onderneming die aan leerlingen / studenten stagebedrijven aanbiedt die kwalitatief goed aangeschreven staan en in staat zijn een goede leer- en werkomgeving aan te bieden.