Aanschaf van een huisdier

Een huisdier schaf je niet impulsief aan, dat is een serieuze zaak. Om jarenlang probleemloos, plezier van uw huisdier te kunnen hebben, is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken, voordat een huisdier aangeschaft wordt.

Waar moet u allemaal rekening mee houden bij het kiezen van een huisdier, welk soort dier kiest u, wat voor ras, waar kunt u het beste uw dier kopen, waar moet u op letten bij het kiezen van een goede fokker, past het dier bij uw woon- en leefsituatie, kunt u hem voldoende aandacht geven, wat eet een dier, wat kost een dier, welke vaccinaties heeft mijn hond of kat nodig, hoe vaak moet mijn huisdier naar de dierenarts, moet ik een ziektekostenverzekering voor mijn huisdier afsluiten, wat moet ik doen als ik mijn hond of kat mee op vakantie wil nemen? Allemaal vragen waarbij wij u graag helpen.

Wanneer u advies nodig heeft bij de aanschaf van uw huisdier, staan wij voor u klaar om mee te denken en advies te geven. Kom bij ons langs, maak online een afspraak of bel met 0346 – 261 415

Lees ook meer op onze website welke (preventieve) zorg wij uw huisdier kunnen bieden en welke aanvullende service wij nog meer verlenen.