Dierendag én Junior Dierenarts Workshops 2019

Junior Dierenarts Workshops23 september 2019

Dierendag – alle huisdieren uit Stichtse Vecht worden verwend

Dierendag staat weer voor de deur en dat betekent volop leuke activiteiten voor dier en baas bij Dierenartsenpraktijk Breukelen. Op vrijdag 4 oktober 2019 worden alle dieren in het zonnetje gezet en ligt er een verwennerij voor hen klaar bij de dierenarts van Breukelen. Iedereen is welkom om iets lekkers op te halen.

Junior Dierenarts Workshops – kijkje achter de schermen

De dag erna zijn de kleine huisdierenbaasjes aan de beurt, want na het succes van voorgaande jaren, organiseert Dierenartsenpraktijk Breukelen op zaterdag 5 oktober weer de Junior Dierenarts Workshops.

Basisschoolkinderen uit groep 5 mogen die dag, tijdens de gratis workshops, allerlei activiteiten en onderzoekjes gaan doen en zelf ervaren hoe het is om dierenarts te zijn. Zij krijgen daarbij uiteraard hulp van de dierenartsen Camille en Claudia en de enthousiaste dierenartsassistentes! Tussen het harde werken door, is er een lekker hapje en drankje voor de dierenartsen in spé. Kinderen mogen hun eigen dierenknuffel meenemen.

Er worden twee workshopsessies op 5 oktober georganiseerd: Workshop 1 van 11.00 – 12.00 uur en workshop 2 van 13.00 – 14.00 uur. Per workshop kunnen er maximaal 20 kinderen (zonder ouders) meedoen. Opgeven kan tot uiterlijk 1 oktober via workshop@dierenartsbreukelen.nl. Graag per mail naam, leeftijd en voorkeur voor welke workshopsessie doorgeven.

Kleurwedstrijd

Alle kinderen die in Breukelen en Nieuwer Ter Aa op de basisschool in groep 5 zitten, hebben in de klas een kleurplaat van Dierenartsenpraktijk Breukelen gekregen en kunnen meedoen aan de kleurwedstrijd. De kleurplaat mag vóór 3 oktober bij de leerkracht van school ingeleverd worden. Op 5 oktober wordt, tijdens de Junior Dierenarts Workshopdag, de winnaar van de kleurwedstrijd bekendgemaakt!

Tot ziens op Dierendag en/of tijdens de Junior Dierenarts Workshops!